donderdag 31 mei 2012

EK 2012 - Finale Duitsland-Nederland (volgens Total Soccer)

Eigenlijk wilde ik Nederland-Slowakije zien. Natuurlijk is de video-stream van SBS6 niet van hier te bekijken - wat had je gedacht? En dus werd het weer linkjes klikken op Freefootball.org. Daar waar ik de Champions League finale op een Engelse zender met redelijk beeld en een fatsoenlijke bandwidth te zien kreeg, werd ik voor de oefeninterland tegen Slowakije steevast doorverwezen naar een belabberd kanaal met arabisch commentaar dat regelmatig vastliep in buffering. Ik heb Sneijder van het veld af zien strompelen en de doelpunten gemist - daar word je ook niet vrolijk van.

Nee dan de Total Soccer podcast die eerder al voorspelde dat Nederland groep B zou winnen. Die verraste mij door na de uitzending waarin Groep D werd voorbeschouwd, even snel alle voorspelde groepswinnaars op een rij te zetten en door de knock-out wedstrijden te wandelen. En aan het eind, zo voorziet het panel, wacht ons een finale van Duitsland tegen Nederland.

The Total Football Soccer Show 144 on Huffduffer

In deze finale verwachten ze dat Duitsland wint, maar dat zullen we nog wel eens zien. De meeste kenners zeggen dat Duitsland gaat winnen. Zo ook op onderstaande video van The Guardian. Alleen de Fransman Philippe Auclair noemt een ander team...

Geen opmerkingen: